Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van SOG!

Op deze pagina staat alle informatie over activiteiten en nieuwtjes binnen SOG.

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

Hoger onderwijs en universiteit
685

SOG is dé studievereniging voor studenten van de opleidingen gebarentaal.

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

Wil je ook meer uit je feedback halen?? Je hebt nog 5 dagen om je aan te melden voor onze assertiviteitstraining. Meer informatie nodig? Check ons Facebook evenement.

Yas onze eerste vlog is er! 🎥🎉Neem een kijkje achter de schermen bij het bestuur en de commissies van SOG! Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Houd onze social media pagina's in de gaten, want er komen nog veel meer vlogs aan.

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

Vanaf vandaag kan je je aanmelden voor deze super gave SOG-reis! Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de internationale commissie.

Hoi lieve SOG’ers, Op 6 februari komt Seriana Oonk bij ons een assertiviteitstraining geven! Wil je ook bij deze leerzame training zijn? Meld je dan vóór 29 januari aan door te mailen naar secretaris@sogebarentaal.nl. Wat er precies in die mail moet staan, meer informatie over de training en de trainer én alle details kan je vinden in het evenement. Hopelijk tot SOG!

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

Over twaalf dagen is het dan eindelijk zover: SOG gaat met haar leden naar de WinterEfteling!☃️ 🎢 Wil je ook met ons mee? Meld je dan nog snel aan!

SOG wenst jullie prettige feestdagen en een gelukkig 2020, met veel SOG-avonturen, toe! 🎄🎆

Lieve SOG-leden, Na het grote succes van vorig jaar, kunnen we natuurlijk niet anders dan deze activiteit nog een keer organiseren: de WinterEfteling!!! Ga mee met SOG naar het winterwonderland en geniet van alle attracties, het sprookjesbos en de sfeer. Wanneer? Vrijdag 10 januari 2020, 10:30 uur verzamelen bij de hoofdingang Waar? De Efteling (vervoer zelf regelen) Prijs? €15,- Aanmelden: activiteiten@sogebarentaal.nl (Let op: dit kan tot 3 januari) Let op: deze activiteit is alleen voor SOG-leden. De voertaal is deze dag uiteraard gebarentaal. Lieve en warme groet, De activiteitencommissie van SOG

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

Nog maar vijf dagen tot ons gezellige kerstdiner! Wil je nog mee? Meld je dan voor maandag aan!

Het is tijd voor ons laatste voorstel filmpje. Noortje Neeter maakt ons bestuur compleet als commissaris onderwijs.

Vandaag een extra speciaal voorstelfilmpje, want onze commissaris activiteiten, Jarith van Maaren, is vandaag jarig! Gefeliciteerd!

Lieve SOG leden, Heb jij ook zin om aan het eind van het jaar nog even gezellig samen wat te gaan eten? Kom dan vooral op woensdag 18 december naar ons SOGKerst-etentje. Trek je mooiste kerstkleding aan of je lelijkste kersttrui en vier het samen met ons! Voor iedereen die komt wacht er nog een kleine verrassing... 😉 Let op: SOG-members only Vol = vol, dus meld je snel aan! Wat? Merry SOGmas etentje Wanneer? Woensdag 18 december om 18.00u Waar? Le Connaisseur, Oudegracht 59, Utrecht Prijs? €16,- (eten en 1 drankje inbegrepen. Let op: wil je nog een drankje, neem dan contant geld mee) Aanmelden? Mail naar activiteiten@sogebarentaal.nl

Studievereniging Opleidingen Gebarentaal - SOG

De stille kroegentocht vorige week was, zoals jullie kunnen zien, zeer geslaagd! De kroegengangers hebben allemaal fantastische voorwerpen op hun doeken geplakt die te maken hebben met gebarentaal en Dovencultuur! Zijn jullie er de volgende keer ook bij?

Het is weer tijd om een nieuw bestuurslid voor te stellen. Dit keer is onze secretaris extern aan de beurt: Jytte Leenders.

Tijd voor ons derde bestuurslid om zich voor te stellen! Onze secretaris intern: Manon de Jong

Studievereniging Educa organiseert een super interessante lezing voor leraar studenten. Ben je ook geïnteresseerd? Lees dan door voor verdere informatie. 14 januari: Lezing de Gouden Weken Begin januari is de tweede lezing van het jaar van niemand minder dan Boaz Bijleveld! Deze pedagoog en schrijver van het boek "De Gouden Weken" is expert in klassenhiërarchie en de positie van de leraar hierin. De lezing leert je hoe je in kan spelen op verstoringen in de hiërarchie na bijvoorbeeld vakanties. Super leerzaam op elk niveau van de opleiding! Neem gerust ook je klasgenoten mee, de lezing is gratis bij te wonen. Achteraf is er voor leden nog de mogelijkheid om na te praten bij de borrel. Datum: dinsdag 14 januari Tijd: 19:00-20:30 (inloop vanaf 18:30) Locatie: Padualaan 97, waarschijnlijk het auditorium.

257 x bekeken 5 x vandaag