Informatie over partnerschappen

SOG werkt nauw samen met verscheidene partners binnen het werkveld en de Dovengemeenschap. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om met nog meer partijen een samenwerkingsverband aan te gaan.

Sponsoren

Als studievereniging zonder vaste inkomstenbron, is financiƫle steun in de vorm van een sponsorovereenkomst zeer welkom. Als tegenprestatie plaatst SOG een link naar uw website (in de vorm van uw logo) op de homepage en op de partnerpagina en maken wij onder al onze leden (en de overige studenten van het Instituut voor Gebaren, Taal en Dovenstudies) reclame voor de producten dan wel diensten die uw organisatie aanbiedt.

Samenwerkingspartners

Daarnaast maken wij afspraken met organisaties die niet de vereniging als zodanig, maar haar afzonderlijke leden (financiƫle) voordelen biedt. Als tegenprestatie plaatst SOG een link naar uw website (in de vorm van uw logo) op de partnerpagina en maken wij onder al onze leden (en de overige studenten van het Instituut voor Gebaren, Taal en Dovenstudies) reclame voor de producten dan wel diensten die uw organisatie aanbiedt.

Heeft u interesse om SOG financieel te steunen of om een ander samenwerkingsverband aan te gaan? Neem dan contact op met onze Penningmeester.