Eerstejaars Kamp

Informatie 2020

Elk jaar in het eerste weekend van het studiejaar (na de introductieweek) organiseert SOG het Eerstejaars Kamp (EJK). Tijdens dit kamp maak je op informele wijze kennis met de opleiding, de vereniging en elkaar. Dit jaar is dat vanwege corona helaas niet mogelijk.
Maar niet getreurd, want we hebben een vervanging voor het kamp bedacht. Het zal geen overnachting zijn maar een dagdeel waarin we activiteiten doen. Op vrijdagmiddag 4 september 2020 verzamelen we op Utrecht Centraal om in kleine groepjes een super leuke activiteit in de binnenstad te doen.
Nadat we zijn uitgeput is het tijd voor eten. Dit doen we met een BBQ op de Uithof.

Net als bij het weekendje weg zal deze kennismakingsmiddag in het teken staan van het leren van gebarentaal en kan je al je vragen over de opleiding en het studeren afvuren op de leden van SOG. Zo begin je goed geïnformeerd aan het nieuwe studiejaar. Na de kennismakingsmiddag weet je bijvoorbeeld precies welke docenten het allerleukst zijn, wat SOG voor jou (en jij voor SOG) kan betekenen, en heb jij misschien wel een super leuk (informeel) naamgebaar! Daarnaast is er natuurlijk ruimte om kennis te maken met je klasgenoten. Je leert elkaar kennen op een andere manier dan op school.

De Kamp-commissie organiseert het eerstejaarskamp elk jaar met overgave, en hoopt aankomende september ook op een volle kennismakingsmiddag. Ga je ook mee? Meld je dan aan via het onderstaande formulier (klik hier om naar de website te gaan)

Praktische informatie:

  • De kennismakingsmiddag is in Utrecht. Er zal tijdens de middag met het OV van het Centrum naar de Uithof gereden worden
  • Omdat er ook 17-jarigen mee gaan is het kamp altijd alcoholvrij
  • Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk NmG te gebruiken (Nederlands met Gebaren)
  • De kosten voor de kennismakingsmiddag zijn €20,- voor als je lid bent (als je je gaat aanmelden voor deze middag kan je je ook gelijk aanmelden om lid te worden!). Voor niet-leden is het €25,-
  • Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees daarom snel met aanmelden, dan ben je verzekerd van een plek!

Aanmeldingsformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het eerstejaarskamp van 2020