EerstejaarsKamp

Informatie 2021

Elk jaar in het eerste weekend van het studiejaar (na de introductieweek) organiseert SOG het eerstejaarskamp (EJK). Tijdens dit kamp maak je op informele wijze kennis met de opleiding, de vereniging en elkaar. Dit jaar is dat vanwege corona helaas nog niet mogelijk.
Maar niet getreurd, want we hebben een vervanging voor het kamp bedacht. Er zal geen overnachting zijn maar het is een dagdeel waarin we verschillende activiteiten zullen doen. Op vrijdagmiddag 3 september 2021 verzamelen we op het Science Park halte Heidelberglaan om in kleine groepjes een super leuke activiteit te doen.
Nadat we zijn uitgeput is het tijd voor eten. Dit doen we met een BBQ.

Net als bij het weekendje weg zal deze kennismakingsmiddag in het teken staan van het leren van gebarentaal en kan je al je vragen over de opleiding en het studeren afvuren op de leden van SOG. Zo begin je goed geïnformeerd aan het nieuwe studiejaar. Na de kennismakingsmiddag weet je bijvoorbeeld precies welke docenten het allerleukst zijn, wat SOG voor jou (en jij voor SOG) kan betekenen, en heb je je eerste gebaren kunnen gebruiken. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om kennis te maken met je klasgenoten, je leert elkaar kennen op een andere manier dan op school.

De Kamp-commissie organiseert het eerstejaarskamp elk jaar met overgave, en hoopt aankomende september ook op een volle kennismakingsmiddag. Ga je ook mee? Meld je dan aan via het onderstaande formulier (klik hier om naar de website te gaan)

Praktische informatie:

  • De kennismakingsmiddag is in Utrecht op het Science Park. Vanaf Utrecht Centraal kun je met het OV makkelijk naar het Science Park.
  • Omdat er ook 17-jarigen mee gaan is het kamp altijd alcoholvrij
  • Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk NmG te gebruiken (Nederlands met Gebaren)
  • De kosten voor de kennismakingsmiddag zijn €20,- voor als je lid bent (als je je gaat aanmelden voor deze middag kan je je ook gelijk aanmelden om lid te worden!). Voor niet-leden is het €25,-
  • Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees daarom snel met aanmelden, dan ben je verzekerd van een plek!

Aanmeldingsformulier 2021

Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor het eerstejaarskamp van 2021.