EerstejaarsKamp

Informatie 2022

Elk jaar in het eerste weekend van het studiejaar (na de introductieweek) organiseert SOG het eerstejaarskamp (EJK). Tijdens het EJK maak je op informele wijze kennis met de opleiding, de vereniging en leer je je studiegenoten nóg beter kennen. Afgelopen jaren kon dit kamp niet doorgaan, vanwege COVID-19. Dit jaar zal het EJK voor het eerst weer plaatsvinden in het weekend van 7, 8, 9 oktober 2022. 

Tijdens het eerstejaarskamp spelen we spellen om elkaar beter te leren kennen, om toe te passen wat je tot nu toe geleerd hebt en daarop voort te bouwen en gewoon spellen voor plezier. Zoals altijd staat het weekend in het teken van gebarentaal en kun je al je vragen over de opleiding stellen aan de leden van SOG. Zo weet jij precies hoe bijvoorbeeld de eerste tentamenweek eruit zal zien, maar ook wie de leukste docenten zijn en wat SOG voor jou kan betekenen.

De kampcommissie organiseert het EJK elk jaar met volle overgave en kijkt er ook dit jaar naar uit om jou te zien op een goed bezocht eerstejaarskamp in oktober. Ga je ook mee? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Praktische informatie:

  • De locatie van het EJK op 7, 8 en 9 oktober is Recreatiecentrum De Goudsberg in Lunteren.
  • Het EJK is alcohol- en drugsvrij.
  • De kosten voor het EJK zijn €55,- voor SOG-leden en €65,- voor niet-leden. Deze prijs is incl. accommodatie, eten en drinken (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes), activiteiten op het kamp. Excl. reis naar het kamp toe.
  • Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk NGT of NmG te gebruiken tijdens het EJK.
  • Het EJK is voor iedereen, zowel voltijd als deeltijd bachelor studenten en AD studenten van het IGT&D en minorstudenten in de periode AB.

Aanmeldingsformulier 2022

Gesloten