EerstejaarsKamp

Informatie 2023

Elk jaar organiseert SOG het eerstejaarskamp (EJK) voor alle eerstejaarsstudenten. Tijdens het EJK maak je op informele wijze kennis met de opleiding, de studievereniging en leer je je studiegenoten nóg beter kennen. Dit jaar zal het EJK plaatsvinden in het weekend van 20, 21 en 22 oktober 2023.

Tijdens het eerstejaarskamp spelen we spellen om elkaar beter te leren kennen en om toe te passen wat je tot nu toe geleerd hebt en daarop voort te bouwen. Daarnaast hebben we ook allerlei gezellige activiteiten voor plezier.

Zoals altijd staat het weekend in het teken van gebarentaal en kun je al je vragen over de opleiding stellen aan de leden van SOG. Zo weet je bijvoorbeeld wie de leukste docenten zijn en wat SOG voor jou kan betekenen.

De kampcommissie organiseert het EJK elk jaar met volle enthousiasme en kijkt er ook dit jaar naar uit om jou te zien op een goed bezocht eerstejaarskamp in oktober. Ga je ook mee? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Praktische informatie:

  • De locatie van het EJK op 20, 21 en 22 oktober is Groepsaccommodatie ’t Kraanven in Loon op Zand.
  • Het EJK is alcohol- en drugsvrij.
  • De kosten voor het EJK zijn €60,- voor SOG-leden en €70,- voor niet-leden. Deze prijs is incl. accommodatie, eten en drinken (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes) en activiteiten op het kamp. Excl. reis naar het kamp toe.
  • Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk NGT of NmG te gebruiken tijdens het EJK.
  • Het EJK is voor iedereen, zowel voltijd als deeltijd bachelor studenten en AD studenten van het IGT&D en minorstudenten in de periode AB.

Aanmeldingsformulier 2023